Gastenboek

Trouwen 21-08-2020

Wat ben ik vriendelijk en goed geholpen. Was gezellig om steeds naar jullie toe te komen. Door de rare Corona tijd toch in jullie mooie jurk mogen stralen op onze bruiloft.

Wij trouwden en 1962 met een jurk van jullie, met veel succes.

Bedankt!

Bedankt voor jullie enorm goede service en advies. Ik heb de hele dag mogen stralen in deze mooie jurk!

Dank jullie wel!

Wauw, wat een toppers die Doreen en Karin! Jullie lieten mij helemaal op mijn gemak voelen en gaven goede en duidelijke adviezen. Dankzij jullie heb ik mijn droomjurk gevonden. Hij zat als gegoten!

Een onvergetelijke dag!

Wat hebben wij op 10-09-2020 een mooie, bijzondere en onvergetelijke dag mogen ervaren! Via deze weg wil ik de lieve, deskundige dames van Bruidsmode Lisa nogmaals ontzettend bedanken!

Het was geweldig!

Lieve dames, wat een onwijs mooie dag hebben mijn man en ik gehad. Mede dankzij jullie vakkundigheid, geruststelling en humor heb ik de hele dag kunnen genieten in mijn mooie droom jurk.

Lieve dames,Al dagen van tevoren keek ik uit naar de passessie in jullie mooie bruidszaak. Wat een heerlijke plek om te zijn en wat lieten jullie mij op en top bruid voelen.

Bedankt doreen en karin!

07-06-2019 was onze prachtige dag! Ik wil jullie nog even bedanken voor de goede service en de gezellige pas afspraken. Mede dankzij jullie was onze dag onvergetelijk! Groetjes Carien ter Bekke - Keme

24-05-2019 met de perfecte jurk!

Dankjewel! Wat was dat een mooie dag. Elke keer namen jullie de tijd, het was ongedwongen en gezellig! Voelde mij op mij op mijn gemak en liep elke keer weer stralend naar buiten. Echt bedankt!

24-05-2019

Doreen en team, op onze dag klopte alles! Mede dankzij jullie, ik kreeg zelfs advies over de nagellak op mijn tenen. Ik ben heel prettig en goed geholpen. Bedankt voor alles, wat een service!

Dankjewel!!!

Met veel spanning stapte ik in sept 2018 naar binnen en met trots liep ik mei 2019 naar buiten. Wat een warm welkom, wat een kennis en wat een fijne begeleiding in de zoektocht naar mijn perfecte jurk

15-01-2016

Heel erg bedankt voor de goede service en de ontzettend mooie jurk! Inmiddels is het een paar jaar geleden maar het is nog steeds genieten om de foto’s terug te zien!

bedankt!!!

Doreen heeft me zo goed geholpen, ik voelde me helemaal de bruid. ze heeft alle onzekerheden bij me weg genomen, TOP!!! en dat bij een bruid van 64 jr

Heel erg bedankt!!!

Karin en Doreen bedankt voor alles! Ik heb echt een geweldige service gehad bij jullie en ontzettend genoten van elke passessie! En dan ook nog de aankleedservice! Ik kan jullie aan iedereen aanraden!

Bedankt!

Doreen en Karin, bedankt voor alles! Het was elke keer een feestje om naar jullie toe te gaan! Mijn jurk zat goed en ik was er heel blij mee (mijn man ook) Groetjes Karin

05-07-2018

Doreen & Team, Super bedankt voor jullie geweldig en eerlijk advies en gezelligheid tijdens het passen. Mede dankzij jullie was onze trouwdag een topdag! Lieve groet, Judith

08-09-2017

Lieve Doreen en Karin, Heel erg bedankt voor het vinden van de mooiste jurk! Het was altijd gezellig bij de pasmomenten. Bedankt daarvoor en voor de goede service! Groetjes Lisa

07-07-2027

Doreen, Heel erg bedankt voor het helpen vinden van mijn droomjurk! Wij hebben een super dag gehad! Lieve groet, Emiel en Berdien

7-7-2017

Dankzij jullie goede service heb ik mij een echt bruidje gevoelt!! We hebben intens genoten!!

07-07-2017 Henri & Laura

Karin en Doreen, ontzettend bedankt voor de gezellige pasafspraken en jullie perfecte service. Wij hebben een topdag gehad!

30-06-2017 René & Debby

Ook bedankt namens René! Hij kon zijn ogen niet van mij afhouden. 😃

Doreen en team,Ik heb samen met mijn moeder genoten van de pasafspraken. Ik was van af het eerste moment super blij met mijn trouwjurk. Het was een bijzondere ervaring dankzij jullie! Bedankt!

Karin & Doreen, super bedankt voor de Goede zorgen.. afgelopen vrijdag 26 mei 2017 een super dag gehad mede dankzij jullie..

10-02-2017 Rik & Maaike

Doreen en Karin Bedankt!!

10-02-2017 Rik & Maaike

Doreen en Karin Bedankt!!

07.10.1916 Heike & Jörgen

Bedankt voor alles

09-09-2016 Herbert & Nicole

Lieve Doreen en team. Bedankt voor jullie goede service (ook op de dag zelf) en gezelligheid. Het passen was elke keer een feestje. Zelfs het in mijn eentje uitzoeken van mijn jurk Doreen. Bedankt!

09-09-2016 Herbert & Nicole

Lieve Doreen en team. Bedankt voor jullie goede service (ook op de dag zelf) en gezelligheid. Het passen was elke keer een feestje. Zelfs het in mijn eentje uitzoeken van mijn jurk Doreen. Bedankt!

Han en Patricia 20 mei 2016

Wat was het een feest om telkens te mogen komen om te passen! Jullie wisten precies wat ik bedoelde toen ik aangaf wat ik in gedachten had! Super bedankt! Een echte aanrader voor iedereen!

Danielle Heideman

Onwijs bedankt voor de prachtige jurk. Jullie hebben van 2 jurken 1 gemaakt en aan al mijn wensen voldaan! Het passen was elke keer een feestje.Bruidsmode Lisa is voor iedereen een aanrader.

Carmen Braakhuis

Hallo lieve dames, Wat was het altijd een feest om mijn prachtige jurk te mogen passen. De service, eerlijkheid en deskundigheid waren in 1 woord geweldig. Nogmaals bedankt.

Jacco & Nicolien 02-10-2015

Hoi Karin & Doreen. Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor jullie hulp! Jullie zijn fantastisch! Ik heb een jurk gevonden die helemaal bij me past en ik ben er nog steeds erg blij mee!

Judith & Niek 02-09-2016

Hallo Karin & Doreen. Vol spanning kwam ik jullie zaak binnen, maar binnen no-time waren de zenuwen verdwenen. Een ongedwongen, vriendelijke sfeer brengen jullie! Een aanrader voor iedereen! Bedankt!

Judith & Niek 02-09-2016

Hallo Karin & Doreen. Vol spanning kwam ik jullie zaak binnen, maar binnen no-time waren de zenuwen verdwenen. Een ongedwongen, vriendelijke sfeer brengen jullie! Een aanrader voor iedereen! Bedankt!

Bijna 50 jaar geleden. Ik wil u laten zien dat ik in 1967 mijn bruidsjurk bij Bruidshuis Lisa heb gekocht en dat ik zelfs de bon nog heb bewaard! Het was toen ook al een prima zaak.

Sabine & Robin - 2 september 2016

Lieve Karin & Doreen. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de geweldige service: het helpen zoeken naar de perfecte jurk, het aanpassen vd apllicatie, tot het thuisbrengen vd jurk. Helemaal verliefd!

Bruiloft Loekie & Huib, 8 juli

Onwijs bedankt voor het mede verzorgen van een fantastische dag, onze bruiloft op 8 juli. We hebben volop complimenten mogen ontvangen wat betreft de kleding. Super service!!

Karen & Martin 9 juli 2016

Heel veel dank aan allen die zo fijn hebben geholpen! Geweldig fijne service. Ook op de grote dag zelf! Jullie denken goed mee. De jurk was beeldschoon en de dag was schitterend. Veel liefs!

Dankjewel!!! Bruiloft 25 juni 2016

Heel erg bedankt voor jullie superfijne en professionele hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Elke x weer intens genoten van de gezellige pasmomenten! De jurk stond prachtig!!! groetjes Elise

11-06-2016

Bedankt voor het fijne en eerlijke advies tijdens de zoektocht naar mijn trouwjurk. Het was elke keer weer een feestje om naar jullie toe te gaan. Top service :)

11-06-2016

Bedankt voor het fijne en eerlijke advies tijdens de zoektocht naar mijn trouwjurk. Het was welke keer weer een feestje om naar jullie toe te gaan. Top service :)

01-07-2016

Ontzettend bedankt voor de professionele en gezellige hulp bij het uitzoeken en passen van mijn jurk. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij jullie en heb erg genoten van mijn jurk op onze trouwdag!

Bedankt!

Bedankt voor jullie goede hulp, jullie toegankelijkheid en ook het plezier bij het passen. Erg fijn dat Karin op de trouwdag zelf kwam om mij te helpen de jurk aan te trekken. Top! Groet, Michelle

24-09-2015

Heel erg bedankt voor de goede hulp bij het uitzoeken van mijn jurk. De pasmomenten waren erg gezellig! En op de dag zelf hebben we echt genoten.

28 augustus 2015

Al 2 maanden geleden, maar alsnog hartelijk dank voor de super goede service bij het vinden van mijn trouwjurk! Het was een geweldige dag en ik heb heel veel complimenten gekregen. Groetjes Michelle

25 september 2015

Karin en Doreen, onwijs bedankt voor jullie hulp bij het vinden van mijn geweldige trouwjurk! Het was een geweldige mooie dag en wat heb ik veel complimentjes gehad. Groetjes Corine

18-09-2015

Karin en Doreen, ontzettend bedankt voor jullie hulp bij het vinden van mijn droomjurk. We hebben een super mooie dag gehad! En wat voelde ik me mooi in mijn jurk! Groetjes Desiree

4 september 2015

De 1ste jurk die ik aan had. Nog steeds zo ontzettend blij met mijn keuze. We hebben een waanzinnige mooie dag gehad!! Bedankt voor jullie super goede service en gezelligheid Doreen!

Wat hebben jullie mij zaterdag laten stralen als moeder v.d. bruidegom. Fantastische dag met een gouden rand. Maxima werd vaak genoemd. Bedankt voor jullie adviezen. Mooie zaak,ruime keus. Top service

Ook wij hebben een top dag gehad! De jurk zat perfect en de service was geweldig! Doreen, heel erg bedankt voor je hulp!

26-06-2015 Bedankt voor de geweldige service en voor het helpen vinden van mijn droomjurk! We hebben een topdag gehad!

5 juni 2015

Vrijdag 5 juni 2015 de mooiste dag van mijn leven beleefd! In een droomjurk van Lisa. De voorbereiding was al een feest! Super goed geholpen door Doreen! Dankjewel!

27-06-2015

Heb me deze dag de mooiste vrouw gevoeld doordat ik de juiste jurk heb gevonden bij deze fantastische zaak. Mede Dank zei Lisa, vakvrouw!

Top jurk! 5-6-2015

Nogmaals heel erg bedankt voor het helpen vinden van mijn jurk. Hij zat echt perfect! Jullie hebben mij super goed geholpen. Ik kan iedereen aanraden om bij jullie de trouwjurk te kopen.

8-5-2015

We hebben een geweldige dag gehad, de jurk zat als gegoten. Bedankt!

Niet alleen voor jonge bruidjes!

Hoewel ik geen idee had wat ik als "oudere bruid" wilde, was dé jurk met behulp van Doreen snel gevonden. Een jurk waar ik me de hele dag in voelde stralen en veel complimenten over kreeg. Dankjewel!

24-4-2015

Onwijs bedankt voor jullie gezelligheid en eerlijkheid van elk bezoek die ik weer bij jullie had.super mensen met passie voor hun vak!! Prachtig.... Bedankt!

Toppers bij Lisa!!

Ik heb nog geen officiele foto van de fotograaf, maar ik was en ben nog steeds zo blij met mb jurk!!!! Dat ik sowieso deze foto al wil plaatsen!!!

Plezierige jurk die bij mij paste

Ik kwam met een heel andere idee binnen en ging met de jurk die bij mij paste naar buiten :-) Vakmanschap!

Super service

Blij dat ik mijn jurk bij Lisa Bruidsmode heb gehaald! Leuke pasmomenten hebben voor veel voorpret gezorgd en het aankleden op de dag zelf heeft enorm veel stress weggenomen! Top dames!

22-05-2015

Geweldige dag met geweldige jurk. Veel complimenten gehad ,bedankt voor jullie hulp!

01-05-2015

Vorige week vrijdag een super dag gehad, mede dankzij mijn jurk die als gegoten zat. Heel erg bedankt voor jullie hulp en de gezellige pasmomenten bij jullie in de winkel

10-04-2015

Heel erg bedankt bij het vinden van mijn mooie jurk.

10-05-2015

Het was een geweldige dag! Doreen bedankt bij het uitzoeken van mijn prachtige jurk!!

05-05-2014

Het was een onvergetelijke en stralende dag. Bedankt Doreen de jurk zat als gegoten!!!

02-05-2014

Heel erg bedankt voor jullie hulp. Wat een vakmensen met passie. Het was telkens weer super gezellig bij het passen van de jurk.

12-09-2014

Beste Karin en Doreen, wat was het geweldig om bij jullie de jurk uit te zoeken. Het passen was steeds een feest. Heel erg bedankt voor alle adviezen, hulp en enthousiasme.

Bedankt!

In 2013 al getrouwd. Alsnog ontzettend bedankt voor de hulp met uitzoeken en passend maken van mijn prachtige trouwjurk. Ik heb de hele dag lopen te stralen!!! Groetjes Rianne

19-09-2014

Doreen, bedankt voor de super goede service. De jurk was perfect! Groet Evelien

30-08-2014

Doreen, beter laat, dan nooit! Alsnog ontzettend bedankt voor de geweldige service. Groetjes, Tanja

Jurk

Beste dames van Lisa, Het duurde even maar hier is dan de foto! Geweldige jurk! Ik kon de hele dag stralen! De service was echt super. Ik kan jullie zeker aanraden. Groeten, Marleen

21-08-2014

Doreen, heel erg bedankt voor de fantastische service! Ik had me geen mooiere jurk kunnen wensen. Heel erg bedankt voor al je hulp en tips!! Iedereen was erg enthousiast. Dankjewel! Groetjes, Kim

Bedankt!!

Beste Doreen, Dankzij jou heb ik mijn droomjurk gevonden! Bedankt voor je goede tips! Groetjes Judith

13-09-2014

Hoi Doreen, Wat ben je een topvrouw. Goede service, persoonlijk sfeer en ook nog eens heel gezellig. We hebben een fantastische dag gehad...kon niet mooier!!!

Bruiloft 24-10-2014

Beste Doreen, Wat was het geweldig om bij jou de jurk uit te zoeken, en het passen wat een feest steeds :) .Heel erg bedankt voor alles.We hebben een fantastische dag gehad.Groetjes Melanie

bruiloft 30 mei 2014

Bedankt voor de goede hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! We hebben een erg mooie dag gehad!! Bedankt! groetjes Ilse

4-10-14 Onvergetelijke dag

Ik wil jullie bedanken voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijke dag. De jurk zat fantastisch en iedereen vond hem mij super mooi staan. Hij zat als gegoten. Bedankt Groetjes Natascha

12-09-2014

Wij hebben een super dag gehad. Veel complimenten en mooie woorden over mijn jurk! Dank voor alle adviezen, hulp en enthousiasme. Monique en Mark

22-08-2014:geweldige dag

wat hebben we een bijzonder geweldige dag gehad, jurk was perfect en iedereen vond de jurk geweldig, iedereen bij bruidsmode Lisa bedankt. groetjes jolien

19-09-2014

het was een prachtige dag! we hebben op en top genoten. de jurk zat heerlijk de hele dag. bedankt voor de fijne service Groetjes Iris

3-10-2014: Een fantastische dag

Wij hebben een fantastische dag gehad, onder andere door de ontzettend fantastische prachtig mooie jurk! Bedankt, het was een feest!

Super bedankt!

Doreen, wat was het geweldig om bij jou de jurk uit te zoeken. Iedere pasbeurt werd er uitgebreid de tijd voor me genomen! Heel erg bedankt voor alles! We hebben echt een top dag gehad! Liefs Linda

Bedankt!

Hoi Doreen, wat hebben mijn(schoon)moeder,zusje,beste vriendin en ik een plezier gehad bij jou met het uitzoeken van mijn prachtige jurk. Heel erg bedankt voor alles en meer! Liefs Nathalie

5 juli 2014

Doreen, bedankt voor de fantastische service. Wat een vakvrouw. Dat kom je niet vaak meer tegen. Mede dankzij jou hebben wij een geweldige bruiloft in Oostenrijk gehad.

Bedankt!!!

Doreen, bedankt voor jouw bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!!! Door jouw goede inzicht/mensenkennis heb jij mijn droomjurk gevonden, echt knap!

9 juli 2014

Hoi Doreen, Enorm bedankt voor je hulp, gastvrijheid en meedenken om mijn droomjurk te kunnen dragen op onze bruiloft. Dit was echt mijn jurk! Groetjes, Maaike

6-6-2014

Hoi Doreen, Bedankt voor je meedenken en je professionaliteit. Het was een super dag met een super jurk! Groetjes Marije

Zo mooi!!!

Uitzoeken, passen, nog eens passen, aankleden.... Het was een groot feest! En dat dankzij jullie!

12 juni 2014

Een super dag, met een geweldige jurk! Bedankt voor jullie professionaliteit, meedenken en inzet, om dit voor ons een onvergetelijke dag te maken!

11 april 2014

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. Mijn man vond de jurk geweldig en vele mensen vonden het een echte ´Marieke´ Jurk. Bedankt voor jullie professionaliteit en zeer persoonlijke touch.

Stralend

Bedankt voor het helpen uitzoeken van mij droomjurk. Ik voelde me een prinses en iedereen vond de jurk perfect bij me passen. Geweldig!

Nogmaals bedankt!

Doreen, bedankt voor je goede, professionele en persoonlijke hulp.Je hebt, samen met je team, ervoor gezorgd dat ik mij een echte bruid voelde. De jurk stond erg mooi en zat heerlijk.Het was geweldig!

Top!

Hallo Doreen, bedankt voor je hulp met het uitzoeken van mijn prachtige trouwjurk, echt een TOPservice! We hebben een superdag gehad!

Super bedankt

Super bedankt voor alle goede hulp. Het was een prachtige dag met een prachtige jurk!

Bedankt

Bij deze wil ik jullie nog heel erg bedanken voor de super service, de jurk was fantastisch en heb heel erg veel leuke reacties gehad. Echt super !!

Bedankt

Hartelijk dank voor de geweldige jurk! Naast het feit dat hij heerlijk zat zag ik er ook prachtig uit!

bedankt

Super bedankt dat jullie een onderdeel waren van onze super dag !!! groetjes Ilona

2 mei 2014

Bedankt voor al jullie hulp! Ze vonden me er allemaal prachtig uit zien! Groetjes Mendy

Bruiloft 04-10-2013

Hallo Karin & Doreen, Bedankt voor de goede hulp! Het uitzoeken en het passen vd jurk, t was erg leuk bij jullie. En wat n geweldige jurk had ik aan! Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen. gr. Maaike

24-05-2013

Doreen, al is het even geleden.. Bedankt voor al je hulp bij het zoeken van de perfecte jurk. Iedereen vondt hem super gaaf. en hij zat fantastisch

Bedankt!

Hallo Karin en Doreen! Onze trouwdag was een enorm succes. Wat een complimenten heb ik ontvangen over mijn mooie jurk. "De jurk past echt bij jou" kreeg ik te horen! Bedankt voor de fantastische hulp!

Een bijzondere dag in een bijzondere jurk

Lieve Karin en Doreen, ontzettend bedankt voor de vele kopjes thee, het meedenken en telkens nemen van alle tijd bij het uitzoeken en passen van mijn prachtige 'anders dan anders' jurk.

Janet en Mark 25-10-2013

De hele dag gestraald in deze mooie jurk. Hij zat de hele dag heerlijk. Dank jullie wel. Hij hangt gestoomd en helemaal weer schoon aan de kast. bruidsmode huis Lisa een dikke 10.

Bruiloft 12 april 13

Ontzettend bedankt voor je hulp bij het zoeken naar mijn droomjurk. Een uitdaging door de groeiende buik ;-) Ik voelde me super en het was een super dag! Je service en betrokkenheid verdienen een 10!

Stefan & Jane 05-07-2013

Bedankt voor de goede service. Door jullie werd het uitzoeken van de jurk een feest. Ook het aankleden op de dag was top. Stefan vond me een plaatje..

Prinses!

Bedankt voor het helpen vinden van mijn droomjurk! We hebben een geweldige dag gehad: ik voelde me de hele dag een prinses in de mooiste jurk ter wereld! Lieve groetjes Rene en Joanne

Droomdag in een droomjurk

Bedankt voor de enorm goede service van get eerste moment dat ik bij jullie binnenliep, tot de ochtend van onze trouwdag, Melanie & Dion

Droomjurk

Bedankt voor het vinden van mijn droomjurk! We hebben een onvergetelijke dag gehad en ook de voorbereiding verliep zorgeloos dankzij jullie!! Mr. & Mrs. Fox

Geweldige service

Lieve Doreen, Ik wil je echt bedanken voor al je goede zorgen en de geweldige service. We hebben een geweldige dag gehad!!! De reacties waren geweldig! Groeten Marloes ( en moeder)

Bruiloft 03-05-2013

Beste Karin en Doreen. Bedankt voor de geweldige service en natuurkijk mijn geweldige jurk! De reacties waren super. gr Barry en Hanneke

Bruiloft 08-05-2013

Wat een gave jurk had ik zeg! En de service was top! Nogmaals bedankt!

Onze bruiloft

Alle medewerkers van Lisa, heel erg bedankt voor het mede mogelijk maken van onze fantastische dag! Wij hebben enorm genoten en Rob vond mijn jurk helemaal fantastisch! Groetjes, Anique

Grote klasse!

Hoi Karin en Doreen, We hebben afgelopen vrijdag een topdag gehad; en werkelijk iedereen vond het een prachtjurk. Veel mensen vonden het een jurk die me op het lijf was geschreven! Niet alleen het uitzoeken van dé jurk was een feest, maar

bruiloft 28-06-2013

Echt een top zaak! Erg profesioneel en klantvriendelijk. Ik voelde me er erg op m`n gemak. Bedankt voor de prachtige jurk en de aanpassingen! Ook fijn dat ze je op de trouwdag helpen met aankleden. Bedankt!

Bedankt!

Hallo Doreen! Wij hebben echt een geweldige bruiloft gehad!! Ik wil jullie allemaal bedanken voor mijn fantastische jurk! Ik heb alleen maar complimenten gehad en de hele dag lopen stralen!! Op www.debbyelemans.nl staan meer foto's! Groetjes

Bruiloft 21-06-2013

Jullie waren geweldig!!! De eerste keer viel het mij al op, jullie wisten wat bij mij paste en wat voor een type ik ben, echt zo fijn!! Ook niks was teveel gevraagd. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik er op deze bijzondere dag uit zag

bruiloft 31-05-2013

Ontzettend bedankt voor jullie goede service!! Ik heb ontzettend veel complimenten gehad over mijn jurk!! Echt Top!!! Groetjes, Sanne p.s. Het bontje dat ik van jullie mocht lenen kom ik snel terugbrengen!!

Bedankt!

Bedankt voor het vinden van mijn perfecte trouwjurk! Ik vond het erg fijn om op een professionele manier geholpen te worden door zo’n leuk en spontaan team! Bovendien bedankt voor de tip om mijn trouwschoenen te laten verven, nu kan ik z

Dank!

Dank voor de goede hulp en adviezen in onze zoektocht naar de perfecte jurk. Het resultaat is prachtig geworden en we hebben een fantastische dag gehad!

bruiloft 31-5-2013

Doreen, Langs deze weg wil ik je enorm bedanken voor de prachtige jurk die jullie voor me hebben gemaakt. Jullie zijn professioneel en heel erg gezellig.